Holahej

Bakis och fika

Kategori:

Träffade finbrudarna på fika igår. MYS

Halloween

Kategori:

 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för igår. De var jevligt kul.
 
P.S De är Majsans bilder som är dom fina bilderna 

Halloween festligheter

Kategori:

Igår var de halloween festligheter som stod på schemat. Värdarna var Moiz, Majsi och Elin. Dancebattle, skratt, utklädnigar och nize folk gjorde kvällen lyckad som fan! Idag vakna jag upp hos blomsan och mådde bajs, men jag är glad ändå. Idag kommer jag röra mig mot Rödäng och träffa kussarna och sen ikvl blire klurran och emsan. 
Lägger in bilder från igår lite senare.
 
Typ besta bilden jag tog igår. Njut. ♥♥

Quinnan har visdomsord

Kategori:

Vilka visdomsord. Du är ju för bra.

HEJ MAMMA OCH PAPPA

Kategori:

kan ni sluta följa mina bloggar i smyg? tack på förhand

White Magic

Kategori:

Chenare alla holahejfans höhö! jag hoppas de är bra med er och att ni har haft en fet helg, MIn helg har varit helt ok. Spelat lite blokus, hängt med blogg kompanjonen och white magic, sovit och ätit tacos. Jag börjar känna mig lite sömnig nu och halv slumrar nästan, så dejta sängen står på tur nu. Sovgott så bloggar jag mer imorn eller, idag eller vad man nu ska säga.
TusN puss

lika som bärs

Kategori:

 
 
Mitt bidrag till sellis nya kategori

ny i samlingen

Kategori:

 
fleece keppan ska värma mitt huvud i vinter

Gått och blivit sådär inspirerad igen

Kategori:

Nu så är de så att jag har blivit inspirerad till en liten ny kategori på bloggän. Ännu en gång är de en klass kamrat och denn heter denna gån JESSICA whioo wheey osv osv. Nämen ärligt vi satt och läkte runt liite på photoshop och kom då på att jag kunde införa en lika som bär på bloggen. En gång i veckan så kommer jag kasta upp en lika som bär bild på bloggen och om någon av eer fina holahej läsare vill ha med någon ni tcyker är lik är de bara att kasta in en kommentar så skickar jag ett sms till Jessan så gör hon sin magi på photoshop. Jag har sugit på veckans higlights men jag lovar att jag ska hålla igång både "lika som bär" och "Veckand higlights" framöver. Det här är iaf veckans lika som bär.
 
 
 
 

Mysdag bortsett från det lilla lilla provet

Kategori:

Igår var nk provet. De gick sämst, men jag hade en bra dag ändå. Igår efter skolan mötte jag upp moiiz på stan och myste runt på både shmäck och costas.När jag kom hem skUlle jag TräNa, men jag jag bakade cookies med min käre syster ist. De kändes som de bättre alternativet. Idag är jag gla för de är skolbio, hösten är extra mysig och mina clasmates är bra. EXTRA pussar och kramar till världens besta mooka som gav mig de grymaste pepprimmet då jag höll på att tappa hoppet i onsdags. GULD. 
 
 
 
 
 
 
 

plugghelvetet

Kategori:

 
Just nu sitter jag och pluggar. Har gjort de hela dagen och kommer göra de hela kvällen och natten. Kaffet är kokat och nu äre ba och fortsätta med den där jevla Nk:n. Jag är så otroligt jevla less nu, kan ej beskriva med ord och att blomman inte bloggar här gör de hela 10 ggr värre. Alla som vill skriva eller skicka ett uppmuntrade sms,kommentera, ringa,facebooka, feel free. Allt är tillåtet. Inga gränser här inte. Tack på förhand.
 
 
 
 
 

Beste paret firar 1 år!!!

Kategori:

Åhh idag firar bästaste Klurret och Isak 1 år! #Crazy #sjuKt #galet #cutecouple #osv. Dom är bäst på alla sätt och kommer vara tillsammans i Tusn år till. Graattis hhnys, babes, älsklingar,cuties och allt sånt där skit h3h3.Hoppas ni får en superdag och myser extra mkt, puss ♥♥
 

missat... IGEN

Kategori:

Nu har jag missat veckans higlights två veckor i rad herregud.... , ska fan skärpa mig nu. Holahej har ju börjar dala sanbbt och stabilt nu. Inte bra, inte bra SKa bli värsta bloggaren i veckan, jag lovar.
 
Veckans Higlights
1)Vi började 14:200 i måndags och lyssnade på världens besta Jonas Hassen Khemiri
2) Träffase Sara som som jag inte träffat sen i somraz. De var guld
3) Agnes trodde de var empire state building som var 9/11
 
 
 

hej seli såg ditt inlägg nu, säger bara:

Kategori:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
 
 
skoja jag ber om ursäkt alla trogna holahej-följare (hej dennis), men jag har ju som sagt TVÅ bloggar att hålla koll på varav Ingen jag orkar med. GODNATT IGEN HEJS PUSS

GODNATT

Kategori:

trött

Matilda blomquist suger balle på att blogga

Kategori:

Jag lovar att jag inte är sämst, men jag har pluggat och min vardag har varit allmänt tråkig. Dock så tänker jag fan inte försvara Blomman för hon har varit jevligt dålig på att blogga. Vad håller du på med?!?! Min vecka har bestått av mattplugg och en endags ögoninfektion. Äckliga och vidriga grejer. Om två timmar är de helg för mig vilket ska bli  ortroligt sköönt. God mat, fina venner och massa sovande. Tack och bock för mig. 
 
 

 Nasty eyeinfection 

sweeet

Kategori:

 Vi börjar kl 14.20. SWEET 

Vet inte, v.39 kanske

Kategori:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
¨Blandat och gott från V.39

Lättlurade

Kategori:

Idag var de hylla huvudbonardagen på midgård och då tänkte jag att jag skulle tänka "outside the box" som man brukar säga genom att försöka mig på den här:
 
 
Men de hela sluta med att jag snodde Luddes huvudbonad och såg ut såhär:
 
Jag kan ju berätta att de var jag som blev vinnaren av hela tävlingen....LAURING, de var de verkligen inte, men fan den där huvudbonaden I was so rocking it. Erkänn?erkänn? erkänn?
Idag har jag också sprungit långt vilket är dagens insats från Selihom Ifter. Jag ska sleepa nu för jag är trött och 5 av 5 dagar så är jag sen till skolan på morgonen. Good night alla snygga och fula därute

Sluta vela. Ta för dig

Kategori:

Varför göra allt så jevla krångligt? Om man vill ha nått varför satsar man inte bara? Om de står framför dig, varför vela fram och tillbaka? Jag står ju här  

tog det lungt på dansen

Kategori:

 
just chillin

KLassfoto mina käre venner

Kategori:

Jamen då har Sa1as skolfoto anlänt till brevlådorna. Bra och best, ehh skulle säga JA på de!

Mexican fiestaaa

Kategori:

I lördags hade jag och MoiZ mexican fiesta som blev jävulskt bra. Städa i fem timmar, fick 82 kr i pant och ett sönder stuprör. Nöjda cheyer. 
 
 
 
Bildbomb från lördan. Mobilbilder blandat med Majas SJUKT snigga bilder!!

Veckans hightlights

Kategori:

Jag lovar att blogga jettesuperbra imorn. Har mycket bilder att dela med mig av veckan fiesta bravader. Slänger in en veckans higlights nu ikvl.
 
Veckans Highlights är :
1) Mexican fiesta i lördags
 
2)  Att softa med Runeby och blomman i fredags
 
3) Att mitt telefon abonnemang ör igång och min mobil funkar som en gud.
 
Förlåt för den otroligt dåliga updaten men de kommer, de kommer. Ska se till att blogga riktigt bra i veckan och roa försöka roa er med min livlösa tillvaro. Vill också ge en lite i efterskotts hälsning till Emilia och Elina som fyllde år i veckan. Många grattis kramar och pussar ska dom iaf få av mig när dom träffar mig! ♥♥
Hoppas nu haft en bra, men jag tvivlar på att den var lika bra som min.Adios mis amogos.
TusN puss