Holahej

detta var en snygg tid i mitt liv

Kategori:

 
VEM HAR TAGIT DENNA KEPS????

rj eller runeby?

Kategori:

Mexico

Kategori:

Skypa med moa i tusn år vilket var mycket trevligt. Mycket som sas ´måste jag verkligen säga. PlAnering var väl de rätta ordet.
Jag kan berätta att denna quinna är singeL, ledig, free, sökande, fri osv osv. Hon är fett snygg och är ba best. Call me if u want her number ;);););)
 
SEriöst?!? vem vill inte ha hennes nr

Blomsan har rätt

Kategori:

 
Ey gasdance, u loook HOT today. Vem försöker jag lura?!?! Everyday förfän
 
BAAAM!! Men jag måste tyvärr meddela er att denna pingla är off the market,taken, occupied´, upptagen,inte sökande osv osv, men ögongodis är trevligt att titta på kanske dregla lite över.
 Varsegod boyZ and GalZ
 
 

Min dag

Kategori:

Idag hade en Agnes en väldigt fin jeanskjorta på sig plus att hon var cp snygg som vanligt. Jag träffade KLurran och fick en as bra ide. För att summera dagen så var den veldigt niZe. Wisselpipan är också tillbaka vilket är veckans beste och jag ba mår.Hoppas alla fula och fina människor mår bra där ute för de jag gör.
 
 

fan va snygg du va idag gumman

Kategori:

hej /matilda och alice

Kategori:

 
For på emmaus, köpte en discokula, spikade upp mina ljusslingor lite bättre. Nu sitter vi med varsin dator och myser i sängen. najs 

De var som ba bra den kvällen

Kategori:

 
 
 
 
 
Typ ett år sen. Hittade bilder och kände ba. de där var e bra kväll. Fina venner, skratt och allt va ba bra. Gillar såna kvällar skarpt.Är i behov av en sån kväll just nu.

Du Suger

Kategori:

 
Stockholmsvistelsen kom med oväntadeöverraskningar och slutade väl inte som planerat. Jag drack massvis med kaffe av olika sorter, åt god mat, titta på regnet, gick i solen, blev Iphone ägare och umgicks med papi. Kastar in bilder på den kanske inte mest givande resan jag varit på.
 
 
 
 
 
 
 
 Tusn puss ♥

pose

Kategori:

 
HAR INGA BILDER OCH INGET ATT SÄGA FÖRUTOM ATT, VI SUGERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR och jag vill inte spela innebandy imorron för vi är då 8 spelare varav ingen målvakt så någon av oss måste ställa sig ändå. :( :( bra förluster heja

jamen hallå

Kategori:

asså när man är uppe aslänge bara för att göra skolarbete för att bli klar i tid fast allt man egentligen vill är att sova. SEN kommer man till skolan nästa dag, är trött som fan och sen är det inte ens någon panik med något längre och man har tid att göra klart allt. Så nu har jag  inget att göra nu istället. LESS

Kategori:

 
hej jag har ont i ryggen, måste göra klart min engelska historia till imorgon, redan jobbat med en jävla labbrapport hela kvälllen, har spanska glosor som jag inte alls kan, mitt hår är fett, jag är sjuk och imorron har vi cup som jag troligtvis måste va med på eftersom vi är typ 12 pers. 

JA JAG WHINEAR MEN K BRY

hejhejhejhej

Kategori:

VI KOMMER TILLBAKA, LOVAR

Syns på måndag venner

Kategori:

Jag kommer inte blogga tills jag kommer hem från stockholm. Orkar inte md nått just nu. Speciellt inte den här bloggen för jag vet inte vad jag ska blogga om. Men förhoppningsvis så roar min kompanjon er annars så får ni väl roa er själva. Hejdå syns på söndag eller måndag. Orkar inte ens skriva Tusn puss...... Herregud, hur ska detta gå?

orkar ba inte med allt

Kategori:

VET INTE VAD JAG SKA BLOGGA OM

Kategori:

bloggtorka omg
 
Nämen seriously vad vill ni se här i bloggen?? bilder på oss? bilder på andra? ingenting? ska vi lägga ner? vad ska vi göra??

holahej går ju uppåt ialafall

Kategori:

KOM OCH GÖR MIG FRISK

Kategori:

 
tack på förhand /matilda

Veckans higlights

Kategori:

Glömde titalt bort att skriva veckans highlughts igår. Herregud, är bara på andra veckan och de har redan börja gå utför. 
 
1) Jag fick oväntad skjuts hem i fredags
2) jag fick 400 oväntade kr
3) Vi fick äntligen skoldatorerna 
 
Där var veckans tre highlights i sin fina rangordning. Jag hoppas ni alla har haft en fin helg och förhoppnings kommer få en bra måndag. Nu ska jag gå och visa alla spännisar på iksu vem som är den riktiga biffn. 

SÅ JÄVLA SNYGG JAG DÖR

Kategori:

 
man kan få underbara bilder om man bara är beredd när man skypar med sellsan. snygg som få <3

Jessan är sjuk

Kategori:

Jessan är sjuk och de blir ingen blåbärsplockning. Jag= ledsen tjej.

Classmates

Kategori:

Igår kväll så var jag md några gamla godingar från min gamla klass. Vi gjorde inte sådär jätte mycke utan titta typ på världens sämsta skräck film (the cabbain in the woods) seriöst se den INTE!! och snacka lite. Lina följde med med mig hem och efter lite chips i sängen återigen så somna vi. Idag ska jag ut i skogen (igen. Notera att jag varit i skogen tre ggr den här veckan) och plocka blåbär med jessan. Nu blire frukost iaf och sen så ska jag plocka upp dom sista blåbären i Umeå för säsongen.

trött som fan

Kategori:

Vaknade upp sjukare än jag somnade men for ändå iväg till övik efter lite nässprejsinhandling. Spelade första en och en halv matcherna där jag förövrigt sög, vi vann ändå båda och gick vidare! sista matchen spelade därför ingen roll och jag stod över eftersom jag kände att febern blev värre och jag mådde allmänt dåligt. 
 
Kom hem vid halv 10 kanske, och har nu sett zombieland med madre y padre. Mitt huvud dödar mig, godnatt

Halsvik-Arvidsson-Knutsen

Kategori:

Tjenare peepz! Just nu är min egna lilla blomma och spelar ib i övik så jag hoppas de går bra för henne. Igår så träffade jag Halsvik och Arvidsson vilket var jävlig bra. Vi var hos Michaela den större delen av kvällen vilket var trevligt, men på nått konstigt sätt  slutade jag upp på nått skumt ställe som verklign inte var niZe någonstans som jag stanna på i 20 min. Fick skjuts till mi casa och åt nachochips i min säng. Nöjd chey iaf. Ska dra till iksu ida och sen så får vi väl se vad som händer ikvl.
Hahaha asså lol på måns igår.
 
Den andra bilden på mig är så vidrig. Man får fan leta efter värre

 

 
 
 

GODNATT

Kategori:

jag säger godnatt medan selli är ute och gör stan osäker. Hoppas du har kul! Time to sleep som sagt var, väckarn  står på 07.30 förfan. NATT

blogg 2

Kategori:

 
återstartat min gamla blogg!!! statistiken går ju uppåt idag iallafall haha. Nog med reklam för mig själv, ska blogga här med!
 
ikväll ska jag chilla jävel för jag har ont i halsen och ska upp vid halv 8 för att fara ner till övik och spela några sm-matcher. 3 umeålag far till övik för att möta 1 övikslag och varandra. that logic.
 

vi hitta webcam funktionen

Kategori:

Jag, LeviGudn och Aggeman hitta nyss webcam funktionen. De va nice 
 
 
 


 
Bäst och snygga, de vet vi redan. 

Nya datorer, thats whatssupp

Kategori:

Nu har vi fått våRa nYA datorer. De är helg och jag är nöjd. IDag äre jag som ska koka ihop middagen så hinner nog inte blogga nå mer ida, maybebby. vET än vad jag ska ska laga men jag hoppas min familj gillar köttbullar och makaroner för de är ungefär där MiNA kockkunskapEr ligger hehe. Har inga bilder på den här datan så Levi fick äran att pryda detta inlägg med en bild och han valde bilden nedanför,men om jag inte hinner skriva ikvl ha en nizee fredagskväll. 

                       

trassel

Kategori:

Trassel är trassligt.När allt är trassligt så blir allt bara trasligare när man försöker trassla ut trasslet.
Ibland är de inte lätt alltså.

hej här är jag idag

Kategori:

 
nu ska jag spela ib. ÄR FÖR MÄTT OMG

hola el blog

Kategori:

första inlägget från skoldatorn :PP XDXD den är fett fin.

Nu sitter jag i mitten med brudarna fast vi har redan slutaat, torsdagarna när sista lektionen slutar 10.50 är fan inte dåliga!!! tyvärr måste jag nu ta mig till teg och klippa mormor och morfars gigantiska gräsmatta och det känns fan överjävligt men va gör man inte för lite cashflow? later bitches

JAG ÄR ARG

Kategori:

seli sa att hon kanske skulle bli arg, kul då är vi två. JAG ÄR FÖRBANNAD SOM ETT JÄVLA AS HEJDÅ JAG ORKAR INTE BLOGGA JÄVLA HORBLOGG

kaffedejt och stockholmsbiljett

Kategori:

Hola frendos! idag träffa jag fiN Lisa på en  fika dejt efter skolan som var  mycket trevligt. . Hade turen att träffa Ellen och Bianca på vägen till bussen också så hann catcha upp en snabbis med dom med vilket var kul. Har också bokat biljett till Stockholm nästa helg vilket kommer bli så jävla bra!! Jag känner att ett break från umeÅ  känns så himla rätt just nu. Annars i överlag så har min dag varit rätt så dryg. Har insett att mitt hat för spanska har blivit större vilket jag inte ens trodde var möjligt och de var äcklig skolmat. Ska hinna plugga lite idag och träna är tanken. Hoppas jag hinner de. Känner nästan att jag måste hinna de för annars så kommer jag bli less och sur och kanske till och med arg. Vem vet. En sak jag också måste säga är att jag saknarr CH brudsen varav bilden nedanför.ska äta midda nu. Adios amigos talk to u latero
 
 
 

Tråkig blogg, vi vet

Kategori:

Rubriken säger de. Blomman har sagt och jag säger de nu. Bloggen är dålig just nu. Vi ska bättra oss. Dock måste jag säga att vi fick en väldigt rolig inbjudan igår av en god vän till mig och blomman.
 

Tack Kanye, du är bra du. Jag ska till optikern då, men blomman kanske hinner svinga förbi om hon har tid.
Kjam och godnatt

Skogen

Kategori:

Idag var vi i skogen.

Agnes var Gla
 

Mika var CUte
 

Jag var Ful
 

Agnes var hungrig OCH rädd för getingar
 

Vi hade de bra i skogen och var goa och glada.
 
 
 

De beste felling som finns

Kategori:

Förra veckan så var jag sjuk. Sjuk innebar no dancing för mig, men idag så dansade jag. Att beskriva för mig hur de känns att dansa är.. jaa de går fan inte. GAHH dansa är fan de beste som finns. När allt känns drygt och ba blääk så löser fan dans allt.
Tre bilder från dansuppvisning för många år sen.
 

17.20

Kategori:

dagen började med regn och att jag glömde mitt skolkort. jaaa hejaheja! 
på torsdag får vi äntligen skoldatorerna också!!!! känns jävligt skönt att slippa min jävla toshiba som inte kan göra nånting utan att få cp. 
 
tog en catch up- fika med ludde efter skolan, det var bra, han är bra. 
 
BLOGGEN BÖRJAR BLI TRÅKIG SORRY SORRY

uno

Kategori:

Hey! Blomman for precis efter en fika stud och lite snack. Råka glömma mitt minneskort hos henne så kan tyvärr inte lägga in nå bilder. Sorry amigos, men de får ni faktiskt tA. Idag har de varit vanlig skola med fett hål och lite uno spelande.De är höst och jag mår bra.
 
 
 
 

Veckans Hightlights

Kategori:

Då vare söndag och invigning av veckans highlights. Den här veckan toppas av tre  skratt historier som har toppat min vecka väldigt bra.
 
 
På tredjeplats har vi en rolig historia som inträffade på tisdagseftermiddan.
Jag är påväghem från skolan och  går upp för svingen(Den långa bron?uppförsbacken/nerförsbacken vid sjukhuset) då jag ser Lollo och Ludvig komma ner för den i fullfart. Jag får ögonkontakt med både Lollo och ludde och väntar på att dom ska sakta in. När dom kommer mot mig så säger jag glatt.-"Men tjenaree!!" De roliga är då att en tant som då också går mot mig men som står framför dom tror att jag hälsar på henne och blir jätte glad och hälsar tillbaka. Hon blir som så glad att hon står kvar och tittar på mig och ler jättebrett och förstår verkligen inte att jag inte mena till henne. Tillslut fortsätter hon gå framåt med ett leende på läpparna. Även fast  jag inte menade att heja på henne så fick vi alla ut nått bra av de. Hon blev glad och vi blev gla. De var en välförtjänd tredjeplats idag på veckanshighlights.
 
Andra platsen går till Mika. Vi sitter på historia lektionen. Alla är väldigt trötta och vill ba sluta så så fort lektionen är slut rusar alla ut. De som är grejen är att Mika har fastnat i stolen eller nått så när hon ska ställa sig upp så  råkar snubbla hon på stolen. Mika tittar sig omkring och kollar så att ingen har sett henne men när hon hon ser mina ögon så vet hon att jag har sett att hon snubblat och vi båda brister i skratt.  U looked funny Mika, so sorry  


Jag och blomman sitter på bänken i kungspassagen som har en massa färger.Alla plankorna har olika färger . Sen kommer de en gammal gubbe och pratar om hur mycke han tycker om bänken.-"Men oj så fin bänk.De var väldigt snyggt med olika färger på plankorna. Jag och blomman ba: -"Jo men visst äre. Jaa de är snyggt de" Sen den gamla gubben ba: "jA men de är ju som ni tjejer. ni är ju olika färger"  Och sen så pekar han på våra hudfärger med sin käpp hhahah.. SEn så säger han inte så mycke mer utan han går bara därifrån Nää men de var fan roligast från i veckan och får givet första platsen.
 
De där var iaf första veckans higlights. Jag insåg nu när jag skrev de att jag aldrig ska ta historier igen haha bara för de blev så mycke text och de blir aldrig lika bra när man ska förklara en rolig historia på text än med ord. Aja ska försöka skriva småsaker på veckanshighlights men jag hoppas de uppskattas ändå. Träffa saga idag vilket var mycket trevligt, men nu ska jag fika och sedan sova. Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig och blomsan.
 
Tusn puss
 

"inga fler såna här bilder tack"

Kategori:

ja det gick ju bra. asbra

partyhattar

Kategori: blomman & seli







 

hey

Kategori:

Blomman ville inte att de skulle bli nå fler helger med nå såna bilder som från inlägget nesanför, men jag kan berätta att efter ikvl så har jag en bunt. Show u all tomorrow. Bye bye 
/ partybitchez

woopwoop

Kategori:

REDO

inga fler såna här bilder tack

Kategori:

 
Födelsedagsfest ikväll!!!

födelsedagsbarn<33333 grattis

Kategori:

 
  
Detta inlägg är tillägnat Juliette Sedlacek och Mika Wiklund som fyllde år idag (igår).
Båda bilderna är från ett förjävla bra sportlov förra året och satan vad kul förra våren var! Lika kul ska vi ha ikväll för då ska vi fira dom här cp:nas sweet mf 16! gratz boys

eeh ah

Kategori:

 
nyss hemkommen från en trevlig kväll med trevliga brudar! trött som in i helvete efter våran jävla skogsutflykt och mördarcykeltur till hamptjärnstugan med klassen idag. Samlade växter och annat kul i några timmar.
 
KOM IHÅG FRÅGESTUND!!!! än så länge är det bara horseyboy som verkar intresserad

Wiklund och Neely

Kategori:

Idag fylller Mika och Rnna 16 bast. Grattis, grattis , grattis!!! Jag hoppas ni har haft  en bra dag och att kanske helgen bjuder på födelsedags firande hoho. Men ska gå och mysa lite med mami nu.
Ha en bra fredagskväll boyZ and galZ

                                                                                ++++++++++++++++++++          
 

                                                                                                       =

        

FRÅGESTUND!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kategori: blomman & seli

 
ja ni vet ju hur man gör

8 månader sen

Kategori:

 
älskade gifyo och gjorde massa gifs hela tiden

cause nobody's perfect

Kategori:

 
thats where I had my first heart break
I still remember how it all changed
my father said
Don't you worry, don't you worry child

Pinsamt, men efter maskeraden löser de sig

Kategori:

Idag så har min dag varit relativt bra. Inledde med spanska 8:25.... vilket inte var asnice och följdes efter lite konstigheter på midgård. Efter de hade vi hål i 2 tim och 10 min så då åkte jag till stan och hade  en trevlig dejt med min favvis vän blomman. Dejten bestod av sol, fika och lite klappjakt.När jag kom tillbaka på midgård så fortsatte konstigheterna.När skolan slutA rulla jag hem på min förtäÄskigt dåliga cykel och nu så ska jag snart åka och  fika på station med en efterlängtad SAGA!!!  

slutade 10.50

Kategori:

zup bitches?

Veckans Hightlights

Kategori:

Jag hade tänkt att  införa en ny grej på bloggÄn . Iden fick jag av att på senaste tiden så har de hänt så mycke roligasaker och då så kom jag och min braiga vän Mika på att man vill ju som dela med säg av alla braiga saker och dom kom iden fram till....----->, "Veckans topp tre highlights". De innebär att varje söndag som då är i slutet  av en  vecka så kommer jag berätta  mina topp tre highlights av veckan. Ibland kan de komma bilder till mina highlights och ibland inte. Veckans highlights börjar nu på söndag och kommer rulla på så länge jag orkar vilket förhoppningsvis är föööööörrrreeevvviiigggggtttt

idag hade jag lila toppar

Kategori:

hola chicos! har också städat mitt rum och det är fräscht som fan. diskat sminklådan och vädrat till och med!!! bara så ni inte tror att seli är mycket duktigare än jag :PPP
 
vi var 6 pers på vår innebandyträning, jaaa heja. vars är vårt lag? varför har dom bytt ner vårat lag och tränare och allting? vi kom ändå tvåa i serien förra året. vafan liksom?
 
Tror jag ska ha skype-dejt nu och sen fika lite med ma momma. later bitches

REGNBÅGSKLUBBA

Kategori:

HAHA matteb10, cANT help that Im popular höhö.. nämen seriöst just nu känns de ändå ganska bra  måste jag säga. Min förkylning har börja avta, snart är de helg, mitt rum är städat (äntligen) och jaa, jag vet inte riktigt, bortsett från förkylningen så gör hösten ett gott intryck på mig. Idag åt Felle fina regnbågsklubbor och jag hade afro. De var inte snyggt men självklart rockade jag de ändå, fast nä. Ska dra till iksu nu och låtsats att jag är stark.
 
TusN puss

halva veckan avklarad, tagga helg

Kategori:

loggade in på blogg.se och såg att vi hade fått två nya kommentarer. jag ba ja fan va kul!!!!! sen klickar jag upp och båda är till seli. poppis man är då, jaaaa hejaheja.
 
Iallafall så har dagen gått rätt fort som vanligt, typ inga raster alls och sen slutade vi med nån fysgrej på idrotten. Älskar när man får cykla hem i mjukiskläder. ikväll blir det ib. puss
 
 

Snygga, we know

Kategori:



  

Jag ba mår

Kategori:


Idag så känns de och är de så här:
* Snorig
* Så fort jag hostar så känns de som jag kommer hosta upp mina lungor
* När jag börjar skratta så följs de alltid av en host attack
* Täppt i näsan
* Trött
Men trots allt de där så är jag fortfarande såhär glad
 

För idag börjar dansen!!!!!!!!
SEyaa on tha danceflooorr
 
                                                                                               

BESTÄMT

Kategori:

Då vare bestämt! Jag blir rödhårig i helgen. Jag tänker mig ilrött, typ så som Rihanna hade ett tag. Jag har fåt många önskmål om att testa de och nu i helgen då jävlar. Next time u see me Im going to rock mah redhair!!
 

Kommer jag bli lika fierce som Rihanna tror ni?? Troligen inte, men jag menar vem fan är lika cool, snygg ellr bra som henne liksom?!?!
Som blomsan säger så har vi idag tagit ett sjukt spejsat klassfoto  som jag givet kommer lägga upp på bloggen när de rullat in i min brevlåda. Nämen ska nog göra som min kompanjon och sova nu för min förlylning har tagit över mig.
 
TusN äckliga bakterie pussar
 

sorry bros, bad update

Kategori:

jag och aliz i lördags, farligt snygga nat heh
 
förlåt för att ingen av oss orkat uppdatera idag, har inte pratat med bloggägare nr 2 men har hört av andra källor att dom tog ett spejsat klassfoto idag, tema och allt. det är mer än vad min klass kommer lyckas med iallafall.
 
Själv hade jag 3 lektioner men slutade ändå 2, sen har jag sovit och spelat innebandy. Dags och sova igen puss natti kram hejs godnatt

holahej

Kategori:


asså allting spårar.
 
Nu är jag med Jessica winsa och myser. mysigt. 

Konstigheter efter kl 10

Kategori:

Nu är helgen över och skolan börjar imorn... fast nää, jag är inte depp alls för midgård är så jävla bra! I fredags så var vi hos jeppe och sen igår så skulle vi softa hos Ellen och sedan röra oss vidare, men planerna blev lite ändrade. Igår var de ba en massa konstigheter efter 10 slaget.Hos Ellen var de trevligt iaf.

Ellen!!!

gRATTis JeSPeR

Kategori:

Grattis jesper på födelsedan! Hoppas du får en massa presenter, massa tråta och en massa pussar och sweet sixteen kramar!!
 

LESS

Kategori:

Ibland så kan jag bli jävligt less, arg, besviken, ledsen och allt sånt där annat skit på dig,.Nu ska jg inte bli värsta deep på bloggen, Mn du den där människan, sluta upp med allt de där. Its making me sad

hola

Kategori:

 
jaha kan det sluta regna eller